morsdag, bio, svärföräldrar och utflykt

Ok, så pest är inte min relation. låter nog för mycket gå ut över denne! mitt matintag är nu minskat, känner ej hunger lika ofta o mycket som i början av veckan, huvudvärken har gått över, jag äter - men MYCKET mindre än tidigare. helgen blir en prövning, vi ska till svärföräldrarna, mycket mat och fika där.. men jag ska begränsa! inför nästa helg ska mitt intag ligga på minimum. - 1 kg, plus att jag har PMS nu, brukar då gå upp minst 2 kg. hej!

Ångest.

jag är i en relation som jag ej trivs i. ingen ser, jag vill att ni ser! personen fattar inte vad den gör, varför jag mår dåligt, personen ser inte ens att jag mår dåligt. varje kväll känner jag mig överfallen, våldtagen, misshandlad.. trots att det "bara" är ord, blickar, tystnad, ilska.

För mycket mat.

= ångest till tusen! Idag har det blivit för mkt mat, prövade en tubtopp, blev ej köpt, fettet kring armarna, armhålan.. blä, insåg då att detta är allvar, jag måste äta mindre! vill bara bli smal igen. hej då

Välkommen!

Det är fult, det är inget man ska uppmana till, - JAG VET!
Men, detta är inget jag ka prata om med någon om i min närhet. Jag har ett ansvar, större än många andra.. Men, jag måste bli smal. Jag var smal, nu väger jag 8 kg för mycket, har svart att ta avstånd från mat, måste äta något för att orka ta mitt ansvar, vilket jag tycker är viktigt, men, jag måste gå ner dessa 8 kg, sen ska det ta stopp.

Dessa armar önskar jag

Nu ska jag ta mitt ansvar och hoppa i säng.

RSS 2.0